Diensten

Allround entertainment

Voor wie?

Bikini-Babes is er voor ondernemers die meer omzet willen middels entertainment en/of promotie!
Organiseer je een (vrijgezellen) feest? Dan bent u bij Bikini-Babes aan het juiste adres!

“Ja maar hoe zit dat dan eigenlijk?!”

Als vanzelfsprekend staan wij u graag persoonlijk te woord om al uw vragen te beantwoorden!

Mail ons op info@bikini-babes.nl en wij nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met u op!

(Hieronder vind u een greep uit de diensten die wij aanbieden.)

Bikini Carwash

U heeft het vast wel eens op tv voorbij zien komen, prachtige babes die auto’s wassen, Bikini-Babes zorgt ervoor dat deze fantasie werkelijkheid wordt! Een bikini carwash kunt u inzetten als marketing stunt om aandacht te trekken voor uw bedrijf/product of dienst!
Wij zorgen ervoor dat uw logo goed in beeld te zien zal zijn op social media kanalen.

Bikini Danseressen

Onze ervaren danseressen zullen uw bezoekers versteld doen staan. Wauw deze babes hebben geweldige moves! Tevens stylen wij onze danseressen in ieder gewenst thema!

Candy-Babes en Champagne-Babes

Hapjes en drankjes serveren? Maar dan net even anders? Huur een Bikini-Babe candygirl in, en de gasten zullen aangenaam verrast zijn. De gehele avond presenteren onze babes op sexy en stijlvolle wijze snoep,fruit of bijvoorbeeld ijs aan uw gasten. Heeft u geen tijd om de catering te regelen? Wij nemen dit als vanzelfsprekend graag voor u uit handen.

Lingerie Footbal

Zin in de ultieme grap? Laat de Bikini-Babes voetballen! Dat kunnen ze natuurlijk helemaal niet, maar kijk plezier is gegarandeerd!

Thema Babes

Politiebabes, Zusters, 70/80’s, Army Babes? Bikini-Babes stylt modellen in ieder gewenst thema!

Ibiza Bohemian Babes

Bikin-Babes is het enige modellenbureau wat zich specialiseert in Bohemian models, vele standhouders,ibiza feestjes en webshop eigenaren gingen u voor. Wilt u reclame maken voor uw bedrijf op een manier die werkelijk niemand ontgaat? Uw producten nog beter in de mark zetten? Een modeshow organiseren? Vip bottle service? Het ECHTE Ibiza gevoel creeren? Wij maken dit waar!

Glamour fotoshoot

Wilt u uw producten nog beter in de markt zetten? Heeft u een webshop en bent u opzoek naar geweldig materiaal? Bikini-Babes heeft een fotostudio, fotograaf en visagiste tot uw beschikking om dit mogelijk te maken! Liever een Bikini-Babes kalender samen stellen voor al uw relaties? Uw betaald een zeer scherpe all-in prijs. Informeer naar de mogelijkheden!

Ons team

Bikini-Babes bestaat uit ervaren ondernemers,die omringt worden door een aantal (vaste) medewerk(sters) en freelancers. Ondernemersgeest is in onze beleving namelijk de bron van o.a creativiteit, gedrevenheid en betrokkenheid! Zo maar drie eigenschappen die nodig zijn om succesvol te kunnen zijn in deze enerverende en trendgevoelige branche.